Se incarca...

Despre noi

Netvolt By Elbi Electric & Lighting 

ISTORIC

Netvolt este divizia care se adreseaza direct specialistilor din domeniul electric si nu numai, divizie ce face parte din cadrul grupului de firme Elbi Electric. Prin intermediul platformelor online netvolt.ro si universulelectricelor.ro, precum si prin magazinele de prezentare dispuse pe tot teritoriul tarii, venim in intampinarea clientilor nostri cu cele mai complete solutii pentru joasa gama de echipamente electrice.

In cei aproape 7 ani de activitate, am cautat sa inglobam in portofoliul nostru de produse, cat mai multe solutii de la un numar cat mai variat de furnizori, astfel incat sa le putem raspunde clientilor nostri in legatura cu orice dificultate tehnica intampinata. Solutiile si produsele oferite, acopera oricare din fazele de constructie sau amenajare a unei constructii. 

  • Organizare de santier : Fise si prize industriale, Organizatoare de santier si Paratrasnete, etc.
  • Executie la rosu : Cabluri si conductori, Trasee pentru cabluri, Doze, Elemente imbinare si fixare, Dulapuri de conexiune si distributie, Degivrari
  • Executie la gri : Sigurante automate, Relee, Automatizari, Prize si Intrerupatoare, Ventilatie
  • Finisaje : Corpuri de iluminat tehnice, Corpuri de iluminat decorative, Surse de iluminat, Solutii de Smarthome, Sisteme de supraveghere video
  • Exterior :Iluminat curte si gradina, Solutii pentru iluminatul stradal                     

Experienta de peste 20 de ani, din spatele companiei Elbi Electric & Lighting, impreuna cu implicarea echipei, au facut din Netvolt un partener stabil pentru toti clientii nostri, precum si un ajutor de nelipsit pentru specialistii din domeniu.

Incepand cu 2019, ne propunem sa ducem la un nou nivel calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor, prin implementarea unor platforme noi de e-commerce, care sa imbunatateasca experienta cumparaturilor online. Bineinteles ca nu este o misiune usoara, dar mizam pe fidelitatea si feedback-ul clientilor nostri, langa care dorim sa stam cat mai aproape.

ACTIVITATE

Obiectul principal de activitate al companiei consta in comercializarea de materiale si echipamente pentru instalatii electrice, precum si ofertarea si implementarea de servicii si solutii adiacente acestei activitati.
Structura de vanzari este organizata pe 3 componente esentiale :


  • Platforma de vanzari on-line www.netvolt.ro;
  • Vanzare si consultanta pre si post vanzare pentru consumatorii finali, prin reteaua nationala de magazine proprii ;
  • Contracte de colaborare cu persoane si institutii specializate pe lucrari de instalatii. 

OBIECTIVE

Obiectivul NETVOLT urmareste realizarea unui sistem puternic, bazat pe experienta, profesionalism, seriozitate si promptitudine, sistem centrat pe nevoile clientului.
Dorim alcatuirea unui portofoliu complet de produse, astfel încat sa fie acoperite cat mai bine cerintele pietei, atat pe segmentul domestic precum si pe cel industrial.

FACTORI DE SUCCES

Principala valoare a companiei NETVOLT o reprezinta factorul uman. Angajatii nostri participa în mod activ la succesul actiunilor intreprinse, toti fiind împreuna responsabili la îndeplinirea misiunii noastre

Relatia cu furnizorii reprezinta al doilea factor determinant pentru realizarea obiectivelor propuse. Avem in vedere negocierea si stabilirea de contracte solide cu parteneri seriosi, capabili sa ofere conditii de pret, stoc si disponibilitate în conformitate cu standardele noastre.

De asemenea, dezvoltarea platformei on-line este printre prioritatile noastre principale. Se doreste completarea si standardizarea bazei de date, astfel încat aceasta sa contina cat mai multe informatii despre produsele comercializate, pe o platforma intuitiva si stabila.

TESTIMONIALE

Dan
"Buna,am primit coletul,este intact,foarte bine ambalat,functioneaza amandoua becurile,este exact ce am comandat!Va multumesc pt. toate serviciile! Nota 10 pt. magazin si personal!Toate cele bune."

Adrian Padurean
"Comanda a fost livrata rapid ! Sunt multumit de achizitie ! Recomand ! "

Ion Andrei
"Super multumit !"

Andrei Popescu
"Mentionez ca rar dau feedback in urma cumparaturilor online dar in acest caz chiar simt nevoia sa fac acest lucru. Nu pot spune despre netvolt decat un singur lucru: Seriozitate. Felicitarile mele! Nu voi ezita in viitor sa plasez comenzi! Cat despre produs mentionez inca de la inceput ca acestea functioneaza doar daca aveti o centrala Fibaro. De asemenea trebuie avut grija la robineti de pe caloriferi acestia trebuie sa fie special pentru capuri cu termostat. In rest un produs care se monteaza usor se configureaza si mai usor. Ca minus ar fi raza de acoperire zwave care este destul de mica in sensul ca am pierderi de semnal la maxim 5 m de centrala printru-un zid de caramida cu usa mentionez ca nivelul indicat la baterie este full. Voi incerca si cu alte baterii ceva mai bune. La parter unde am mai multe module functioneaza ok! Inca o data felicitari pentru faptul ca puneti pe primul loc clientul si nu profitul dumeavoastra. "

Suntem prezenti si pe:

 Canal Youtube Netvolt

Punct de lucru Glina;  Soseaua de centura - Comuna Glina DN-CB nr. 316

Telefon: 021.344.2238 / Email: contact[at]netvolt.ro